Array ( [id_h2c] => 113 [FKid_header] => 1 [FKid_content] => 3 [kh] => 0 )

De activiteiten in Winkelcentrum Overvecht


‚ÄčTV-heldenmaand | Alle zaterdag in juni
Bij jong en oud verschijnt een glimlach op het gezicht wanneer zij oog in oog staan met hun favoriete tv-held! De TV-helden staan te springen van enthousiasme om de hele maand juni met de kinderen uit Overvecht op de foto te gaan, een knuffel te geven, een high five of een boks te geven! 

Bobo's speurneuzendag | zaterdag 4 juni van 12.00 - 16.00 uur
Op zaterdag 4 juni staat Shoppingcenter Overvecht helemaal in het teken van Bobo's Speurneuzendag met onderstaande activiteiten
- Bobo's zaklooprace
- Bobo's knutselhoek
- Bobo''s smikkelhoek
- Bobo's ontdekhoek
- Op de foto met bobo
- Bobo's Speelboomavontuurshow

Smurfevent | zaterdag 11 juni van 12.00 - 16.00 uur
Kom je zaterdag 11 juni ook een bezoek brengen aan het Smurfendorp?

TV-helden festival | zaterdag 18 juni van 11.00 - 15.30 uur
Op zaterdag 18 juni verschijnen op verschillende podia in het centrum kinderhelden zoals Loeki de Leeuw, Bert & Ernie, Buurman & Buurman, Hello Kitty en nog veel meer! Benieuwd welke TV-helden je allemaal op zaterdag 18 juni kunt ontmoeten? Houd onze socials in de gaten! 

TV-helden parade | zaterdag 24 juni van 12.00 - 16.00 uur
Op zaterdag 25 juni sluiten we de maand af met de TV-helden parade waarbij je misschien wel Buurman & Buurman, Meneer de Uil, Bing en nog veel meer bekende tv-helden tegen het lijf kunt lopen.

Vuelta | 20 augustus 
Natuurlijk doet ook Shoppingcenter Overvecht mee aan de Vuelta! Benieuwd wat er op zaterdag 20 augustus allemaal te doen is? Houd onze website en socials in de gaten :-) 

Sinterklaas | 19, 20, 26 & 27 november en 3 & 4 december 
Omdat we Sinterklaas niet ongemerkt voorbij laten gaan, zorgen we ervoor dat Sinterklaas met zijn Pieten op zaterdag 19 november het winkelcentrum weer op stelten komen zetten! En dat is nog niet alles, want ook 20, 26 & 27 november en 3 & 4 december zijn er leuke sinterklaasactiviteiten op het winkelcentrum te beleven. 

Decemberevent | 10, 11, 17, 18 en 24 december
Net zoals afgelopen jaren staat ook dit jaar de hele maand december bol van kerstactiviteiten. Benieuwd naar de kerstactiviteiten houd onze socials in de gaten!

Check onze vlogs!

Onze vlogger Julian zal ook in 2022 het e.e.a. vastleggen om jullie een kijkje achter de schermen te geven. Dit kan betekenen dat je Julian misschien wel een keer op het winkelcentrum zien rond lopen om wat opnames te maken :- ) Tot op onze socials!